AJ Tabangay wist niet wat hij moest doen, dus vroeg hij zijn Twitter-volgers om advies. ‘Ik kan bijna niet meer ademen, wat moet ik tegen hem zeggen?’

Uiteindelijk eindigde het ritje uiterst gezellig. En kreeg het een onverwachte draai. Want een tijd later nam Uber ineens contact op met AJ. ‘Ik was het al bijna weer vergeten, maar ineens kreeg ik een bericht van de taxidienst. Of ze mijn verhaal mochten gebruiken voor een advertentie.’

Verliefdheid
Het spotje met AJ in de hoofdrol is genaamd Kilig, wat zoveel betekent als verliefdheid. Hij is nu ruim 2,4 miljoen keer bekeken en heeft een stortvloed aan reacties opgeleverd.

Tinder
‘Uber is het nieuwe Tinder’, was daar een van. En een ander zegt vanaf nu ook gebruik te gaan maken van UberPool, dat meerdere reizigers tegelijk vervoert.

Echte mensen
Met de spot wil Uber echte verhalen vertellen met echte mensen. Of het daadwerkelijk tot een romantisch contact is gekomen met de betreffende collega? Dat komen we misschien te weten in het vervolgfilmpje, dat binnenkort online komt.

Bron: Mashable