Ellen nodigt wel vaker kindsterretjes uit, zoals bijvoorbeeld dit duo dat een geweldige performance neerzette met Nicki Minaj. Samen zongen ze haar hit Super Bass.

Uniek
Deze week was Reuben de Maid te gast. Hij komt uit Llandaff, een plaatsje in het Britse Wales en wil samen met zijn zus een YouTube-kanaal beginnen waarop hij make-up tutorials geeft. Ellen zei het volgende over hem: ‘Ik ben dol op deze jongen uit Wales. Zijn stem, zijn karakter, hoe uniek hij is, alles bij elkaar.’

Make-uplijn
Reuben de Maid komt net van de basisschool en heeft altijd gezegd dat hij dol is op make-up. Naast optreden wil hij graag een eigen make-uplijn. Dat is niet erg gebruikelijk voor jongens van twaalf en Reuben heeft dan ook al heel wat voor zijn kiezen gehad. Hij vertelt Ellen: ‘Op school werd ik geslagen, gestomp en geschopt. Dit ging twee maanden door.’ Uiteindelijk kwam Reuben op voor zichzelf en vertelde hij zijn moeder wat er aan de hand was. Dat hielp.

Karaokemachine
Verder is Reuben dol op zingen. Hij kreeg een karaokemachine van zijn moeder en sindsdien zingt hij dat het een lieve lust is. Ook bij Ellen liet hij van zich horen. Hij bracht het nummer And I Am Telling You uit de musical Dreamgirls als volgt:

Bron: PinkNews