Elke maandag brengen we je de vijf beste, mooiste, leukste muziekvideo's die net uit zijn. Deze week met Maluma als nieuwe ontdekking uit Colombia, Tinashe die haar lover loost door de boel in de fik te steken, Nicki Minaj duikt twee keer op en Zayn van One Direction heeft iets vaags uitgebracht. 

5) Maluma – Felices Los 4
De 23-jarige Maluma komt uit Colombia en binnenkort komt zijn album uit, genaamd X. In de video voor Felices Los 4 draagt hij een vreemdkleurig pak. Is het rood? Fuchsiaroze misschien? Snel doorspoelen naar de douchescène dan maar.

4) Tinashe – Flame
Het liedje is lekker rechttoe rechtaan, in de video stapelen de problemen voor Tinashe en haar lover zich op. Het gaat op z’n zachtst gezegd niet goed. Waar Mr. Love Interest het nog probeert met een sterretje op een taart, steekt Tinashe gewoon hun hele huis in de fik. We weten natuurlijk niet wat er gebeurd is, maar de lover mag bést bij ons komen uithuilen. 

3) DNCE – Kissing Strangers
Na de monsterhit Cake By The Ocean maken Joe Jonas en z’n collega’s wederom een aanstekelijk nummer. Deze keer bovendien voorzien van een rap van Nicki Minaj. Een officiële video is er nog niet, maar deze lyricvideo is zo geinig dat we hem zomaar in onze top 5 knallen. Cute overload!

2) Nicki Minaj – No Frauds
Daar is Nicki nog een keer, maar nu in de hoofdrol. De video voor No Frauds is omstreden vanwege het feit dat ze opnames maakte op de Tower Bridge, waar onlangs een aanslag heeft plaatsgevonden. Nicki Minaj filmde in Londen, maar lijkt zich van geen kwaad bewust met haar waanzinnige uitdossingen. Drake en Lil Wayne doen ook mee.

1) Zayn – Still Got Time
De jongens van One Direction doen het ook prima zonder elkaar. Harry Styles bracht onlangs een fraaie ballad uit en nu komt Zayn Malik met een vage R&B-trip, samen met PARTYNEXTDOOR. De bijbehorende video is ook al zo lekker vaag.