Matt Bomer ken je wellicht van series als American Horror Story, waar hij in het vijfde seizoen de minnaar speelde van Lady Gaga. Recentelijk speelde hij nog in The Last Tycoon, een serie gebaseerd op het boek van F. Scott Fitzgerald over de pogingen van Hitler om invloed te krijgen in Hollywood.

In een interview met Out Magazine vertelt Matt dat hij is opgegroeid in een conservatief dorp in Texas. Daarna werkte hij in een gaswinningbedrijf. Hij vertelt: “Het was daar niet veilig voor gays. Dus acteerde ik letterlijk de hele dag. Mijn broer was er om me te beschermen, terwijl ik naar manieren zocht om me anders voor te doen, om te overleven.”

Coming out
Verderop in het interview vertelt Matt over zijn coming out. Hij schreef een brief aan zijn ouders. “Het persoonlijk vertellen was me nooit gelukt. Vervolgens bleef het een half jaar stil. Toen ik naar huis ging, kwam de uitbarsting die ik altijd had gevreesd. Wat volgde was een strijd om naar manieren te zoeken om weer van elkaar te houden.” Uiteindelijk is dat gelukt.

Het complete interview lees je op de website van Out Magazine. Hieronder een aantal fraaie kiekjes met Matt in de hoofdrol.
 

 

Een bericht gedeeld door Tara (@bomerfan) op

 

Een bericht gedeeld door Tii1130 (@mattbomer_tii) op

 

Een bericht gedeeld door K E V I N (@kevi.neder) op

 

Een bericht gedeeld door mypoetlc (@mypoetlc) op