Rugbyspeler Sam Stanley verloofd met oudere man: Facebook slaat op tilt

Sam Stanley is een van de eerste professionele rugbyspelers die openlijk gay is. Afgelopen weekend maakte hij zijn verloving bekend met Laurence Hicks, die hij ontmoette op Silverdaddies.com. De reacties waren niet mals.
Rugbyspeler Sam Stanley verloofd met oudere man: Facebook slaat op tilt
Gepubliceerd: 4 mei 2017 17:03

Op Facebook, Twitter en Instagram regende het hatelijke reacties: Laurence is namelijk een stuk ouder dan Sam. Nadat Sam trots zijn verloving bekendmaakte, vroegen sommigen zich af wat hij moest met zo’n dikke oude man. En of hij hem niet kon helpen met afvallen.

Ruim anderhalf jaar geleden maakte Sam bekend dat hij op mannen viel en dat hij een partner had. Maar nu ze hun verloving aankondigden, leverde dat een storm aan narigheid op.

Peetvader
Op Facebook postte Sam het volgende bericht: “Laurence is al bijna zeven jaar in mijn leven. Jarenlang deden we alsof hij mijn peetvader, neef of oom was, om niemand het idee te geven dat we een koppel waren. Achteraf gezien best grappig, maar ik ben blij dat ik nu kan aankondigen dat we zijn verloofd.”

Over de negatieve reacties die Sam over zich heen kreeg, zegt hij: “Kritiek is er altijd. Laurence en ik houden van elkaar en dat is het enige wat telt. We zijn er trots op dat we onze relatie mogen laten zien."

Bron: GayStarNews