Geinige perfomance: acteur Tom Holland playbackt Rihanna

Tom Holland is niet alleen de nieuwe Spider-Man, maar heeft ook een zeer goede Rihanna in zich. Bekijk zijn versie van de hit Umbrella in het programma Lip Sync Battle.
Geinige perfomance: acteur Tom Holland playbackt Rihanna
Gepubliceerd: 10 mei 2017 11:52

Enkele weken geleden werd een nieuwe trailer van de laatste Spider-Man-film vrijgegeven. Hierin zagen we hoe de 20-jarige Tom Holland voor het eerst in de huid kruipt van de superheld. We moeten even wennen aan de opvolger van de gespierde Andrew Garfield, maar Tom roept herinneringen op aan Tobey Maguire, die vóór Andrew in het nauw gesloten spinnenpak kroop.

Battle
Tom Holland werd beken met zijn hoofdrol in Billy Elliott the Musical. Behalve zingen kan hij ook goed playbacken, zoals hij liet zien in het programma Lip Sync Battle. Hierin nemen telkens twee sterren het tegen elkaar op. Eerder lieten we Taye Diggs zien die Madonna’s Vogue playbackte en Ricky Martin, die de beroemde onderbroekscène met Tom Cruise in Risky Business naspeelde.

Tom laat  zien dat hij een pittige Rihanna in huis heeft.  En zo’n glimmend broekje staat ‘m nog best kek ook. Zie hier hoe hij acrobatische toeren uithaalt in een choreografie voor Umbrella:

Bron: Homorazzi