De comeback van Miley
Say whut! Rebelse meisjes worden rustig? Miley Cyrus heeft na ruim een jaar weer een nieuwe single uitgebracht en die is een stuk minder heftig dan haar vorige nummertje 'BB Talk'. Waar ze vorig jaar nog als een baby in het rond aan het kruipen was, komt ze nu met het volwassen 'Malibu'. Ze schreef het nummertje zelf als ode aan hubby Liam Hemsworth. 'Ik moest mijn houding dringend veranderen en Liam heeft me daarbij geholpen', aldus de zangeres in een interview. 

De eerste beelden van Will & Grace 
De kogel is eindelijk door de kerk. Will, Grace, Karen en Jack keren terug op tv. De eerste beelden (oke heel erg korte beelden) zijn nu vrijgegeven door de NBC. Voor de echte fans het kijken waard! Het nieuwe seizoen is waarschijnlijk vanaf de herfst te zien. 

Never Have I Ever met RuPauls Pit Crew 
Sexy mannen die in kleine onderbroekjes het spel Never Have I Ever spelen? Count us in! Al jaren maken de mannen van de Pit Crew hun opwachting in RuPauls Drag Race. In kleine broekjes helpen ze de deelnemers met de opdrachten. In deze video spelen Jason, Jared en Yadier het spel Never Have I Ever. Zo openhartig heb je ze nog nooit gezien! 

Ciao, Adios, i'm done!
Britse nieuwkomer Anne-Marie heeft haar nummer 'Ciao Adios' met niemand minder dan Ed Sheeran gezongen! We zien Ed niet vaak nummers van andere artiesten zingen. Ze hebben de video opgenomen voorafgaand van een concert van Sheeran. Anne-Marie staat in het voorprogramma in Europa en de UK. 'Touren met Ed is het beste dat ik ooit heb meegemaakt!', schreef de zangeres onder de video. 

Fashion Photo Review op het grote podium
Normaal bekritiseren Raja en Raven van RuPauls Drag Race de outfits van kandidaten van het huidige seizoen vanuit hun studio. Dit keer mochten ze het doen bij RuPaul's DragCon 2017. De humor blijft gelukkig hetzelfde en de interactie met het publiek is heel fijn om te zien. Is het misschien tijd voor een theatertour? 

Portugal wint het Songfestival
Salvador Sobral heeft afgelopen zaterdag de finale van het Songfestival gewonnen. Na zijn winst zei hij dat zijn overwinning een overwinning voor muziek is. Omdat er eindelijk weer muziek met gevoel wordt gemaakt. Tijdens zijn optreden vroeg hij zijn zus Luísa op het podium. Zij schreef het nummer 'Amar Pelos Dois'.