Kijken: De wereld rond met Martijn Kolkman

Radio-dj Martijn Kolkman is onlangs het reiskanaal 'Martijn Around the World' gestart. Iedere twee weken komt er een video van een nieuwe wereldstad online te staan. 'Het is een nieuwe stijl van een reisprogramma waarin ik in maximaal vijf minuten een eerlijk en echt beeld probeer te geven van de plekken waar ik kom.'
Kijken: De wereld rond met Martijn Kolkman
Gepubliceerd: 16 mei 2017 12:00

Bovendien kun je de reiziger naar de zuidpool of China sturen. Kijkers hebben namenlijk de kans aan te geven waar Martijns volgende trip heen gaat! De video's zijn leuk én informatief. 

Santiago, Chili 
In de eerste aflevering neemt Martijn je mee naar Santiago. De hoofdstad van Chili. Hij gaat met een treintje uit het jaar nul naar een hoogtepunt en neemt je mee naar Club Bunker. Een van de grootste gayclubs van Chili.  

Amsterdam, Nederland
Voor zijn tweede reis zoekt Martijn het dichter bij huis. Je kent onze hoofdstad vast al goed, maar deze video zit toch nog vol leuke weetjes. Wist jij bijvoorbeeld dat Nederlanders langer leven? Komt omdat we zoveel tijd op de fiets doorbrengen! 

Barcelona, Spanje
Martijn bracht ook een bezoek aan Barcelona. Hij gaat naar het heerlijke strand en test hoe het nachtleven daar is. 

Voor de komende weken staan Tokyo, Mexico-Stad, Puerto Vallarta en Singapore nog op de planning. Hier kun je je abonneren op het kanaal van Martijn!