Wereldreiziger

Kijken: De wereld rond met Martijn Kolkman

Leestijd: 1 minuut - door Winq redactie op 28 augustus 2018

Radio-dj Martijn Kolkman startte een jaar geleden zijn reiskanaal ‘Martijn Around the World’. Hij geeft queer tips voor jouw volgende reis. Tijd voor een overzicht!

Parijs, Sydney, Mexico. Je kunt beter vragen waar Martijn niet is geweest. “Het is een nieuwe stijl van een reisprogramma waarin ik in korte, compacte video's een eerlijk en echt beeld probeer te geven van de plekken waar ik kom.”

Tijd om wat video’s te bekijken.

Madrid

In deze video reist Martijn naar Madrid. Hoe is het nachtleven in de stad waar 24/7 een feestje te vinden is? Hij neemt zijn camera mee en gaat op pad.

Seoul

Een totaal andere stad: Seoul. In een paar minuten geeft hij aan hoe het gay nachtleven is in de hoofdstad van Zuid-Korea. Karaoke, K-Pop en toffe clubs.

Parijs

Niet het uitgaansleven, maar het dagelijkse leven komt aan bod in deze video over Parijs. Waar moet je zijn om lekker te eten? Wat zijn leuke dingen om te doen als homo in Frankrijk en wat mag je echt niet missen?

Binnenkort komen er meer video's op zijn kanaal. Travel guides over Madrid, Milaan, LA en Singapore, en informatie over steden als Buenos Aires en Singapore. 

We spraken Martijn eerder over zijn video’s. Dat interview is hier terug te lezen.

Coverbeeld: DENNIS media design

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 101

Deze keer: de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau