Bij Bang & Olufsen draait het net alleen om geluidskwaliteit, ook het oog wordt niet overgeslagen. Designers geven geluidsontwerpers opdrachten en andersom. Dus niet: hoe pas ik deze techniek is een mooie verpakking, maar vaak eerder: hier is de behuizing waamree we willen werken, ontwerp hier de beste geluidstechniek voor, die er is.

De ontwerpers van de BeoSound 35 hebben hun best gedaan om het design van dit high-end muzieksysteem een knappe look te geven. Daar zijn ze in geslaagd met een akoestische constructie die taps toeloopt. In de uiteinden werden de kleinere hogetonen-drivers geplaatst. De bas-drivers bevinden zich in het midden van de luidspreker omdat daar meer ruimte is. Daarmee is de BeoSound 35 een toonbeeld van vorm in dienst van functie.

Hij valt wel op

De slanke BeoSound 35 is maar liefst één meter breed met een lichte vijfhoekige vorm en een zwart textielfront. Design met elegante proporties dat moeiteloos met uw interieur zal samensmelten. De BeoSound 35 biedt een perfect evenwichtig geluid dat gelijkmatig en in een 180-graden hoek in de ruimte wordt verspreid. Dankzij de vijfhoekige vorm zorgt de luidspreker voor een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar je de BeoSound 35 wil hebben – op een tafel of aan de muur op de gewenste hoogte en hoek. 

Direct onder het elegante OLED-display van de BeoSound 35 zit een aanrakingsgevoelige strip met een aantal essentiële bedieningsknoppen. Het is zelfs zo dat je het display niet eens hoeft te zien om de BeoSound 35 te bedienen. Het muzieksysteem laat zich met de BeoRemote One of de BeoMusic App bedienen en kan moeiteloos worden geïntegreerd in een BeoLink Multiroom-systeem. De BeoSound 35 is eveneens compatibel met apparatuur met AirPlay, Bluetooth en DLNA. De BeoSound 35 heeft  een prima connectiviteit met mobiele apparaten en geïntegreerde toegang tot muziekstreamingdiensten.

website Bang & Olufsen