KAK Feest
In Enschede vindt vrijdagavond het feest KAK plaats. No stress, ze gaan daar gewoon knallen als een koning! Volgens de organisatie wordt het een avond om nooit meer te vergeten. De opbrengsten van het feest gaan allemaal naar het goede doel. 

19 mei - 't Bölke, Enschede 

Walk of Love  
In Utrecht vindt de tweede editie van de Walk of Love plaats. Tijdens het evenement wordt de liefde gevierd. Vorig jaar kwamen er 300 deelnemers naar de Utrechtse binnenstad en daar hopen ze dit jaar weer op. De tocht start om 13.00 uur op het Domplein. 

20 mei - Domplein, Utrecht 

Belgische pride parade
Zaterdag is het grote hoogtepunt van Belgian Pride. Er vindt dan een grote parade door de stad plaats. De parade trekt jaarlijks zo'n 60.000 tot 100.000 bezoekers. Op het Albertinaplein in Brussel komt een groot podium en de parade start vanaf de Ravensteinstraat. 

20 mei - Brussel 

Foto: Naz Taha

Rotterdams fetisjfeest
In Rotterdam vindt de vierde editie van Ravage plaats. Dé plek om te dansen, drinken en cruisen in Rotterdam dit weekend. Dj Jason draait plaatjes. Pas trouwens wel op! Er is een strikte dresscode. Wat je aan moet? Dat vind je hier.

20 mei - Themoodsbar, Rotterdam 

Covergirl, you better work! 
Het grootste drag-event van het jaar vindt dit weekend plaats in Amsterdam. Meer dan 100 nationale- en internationale queens gaan tegen elkaar strijden om de winst. De Britse queen Charlie Hides is ook aanwezig. Wat jij kunt verwachten is een geweldige avond met dames in de mooiste creaties. Shantay you stay

20 mei - Paradiso, Amsterdam 

Galakoor zingt Requiem for humanity 
In de Dominicuskerk geeft het Amsterdamse Gay en Lesbian galakoor onder leiding van Yt Nicolai vrijdagavond een prachtige voorstelling. Sopraam Hanneke Hommes is aanwezig met alt Karen Engels, bariton Coen Honig, percussie Tom Rutgers en achter de piano Gerrie Meijers. Het start om acht uur in Amsterdam. 

19 mei - Dominicuskerk, Amsterdam

Benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is bij jou in de buurt? Check gay.nl/guide

Coverbeeld: Koray Poyraz