OMG! Jared North van Rupaul’s Drag Race trekt gewoon alles uit

Je kent ze wel, van die sterren die ‘uit de kleren’ gaan of met de billen bloot. Maar daar blijft het dan ook bij. Zo niet Jared North, die net begonnen is bij de Pit Crew van RuPaul’s Drag Race. In een fotoserie laat hij zien dat hij zich nergens voor schaamt.
OMG! Jared North van Rupaul’s Drag Race trekt gewoon alles uit
Gepubliceerd: 16 mei 2017 17:59

Vaak zijn fotoshoots nogal obligaat als het gaat om naakt. De Warwick Rowers bijvoorbeeld, staan altijd nét verdekt opgesteld achter een grasspriet, terwijl Douwe Bob onlangs nog een cowboyhoed als rekwisiet gebruikte om zijn aubergine te bedekken.

Prima hoor verder en prachtige foto's, maar als iemand ALLES uittrekt willen we ook wel eens gewoon ALLES zien. Of hebben de Warwick Rowers en Douwe misschien geen penis?

Afijn, Jared North doet het gewoon en gaat in vol ornaat op de foto. Het 28-jarige model is dit seizoen begonnen bij RuPaul’s Drag Race, als lid van de Pit Crew. Hieronder zie je hem in actie:

Ook op Instagram laat Jared zich van zijn beste kant zien:

 

Day off and to my first geothermal pool!

Een bericht gedeeld door Jared North (@jaredanorth) op

 

Lifeguardin' 🕶

Een bericht gedeeld door Jared North (@jaredanorth) op

Op Instagram en Youtube is expliciet naakt niet toegestaan. Maar niet getreurd: de fotoserie met Jared staat op OMG Blog. Hier de beelden!