A Miracle!
We gaan even terug in de tijd. Het hele Kimmy Schmidt-verhaal begon natuurlijk allemaal drie seizoenen geleden. Na jaren opgesloten te hebben gezeten in een bunker weet Kimmy samen met twee andere meisjes te ontsnappen. Ze belandt in New York en de ontsnappingsscène kijken we maar al te graag terug. 

'Ze zaten ondergronds!'
Een buurtbewoner kwam er pas laat achter dat er jaren meisjes opgesloten zaten onder zijn voeten. Het leverde gelukkig wel het heerlijke intromuziekje van de serie op. 

Pinot Noir, you're a star!
Titus besloot in het eerste seizoen een hitje te maken. En wat een heerlijk moment was Peeno Noir! Wist je dat ze deze scene last minute hebben toegevoegd aan de serie? Het gebeurde tijdens een late opnamedag. Titus was het nummer aan het zingen en bij het bewerken van de serie besloten ze pas dat het erin zou komen.  

Hysterie!
Gelukkig vonden we ook wat video's waarin al wat hysterische fragmenten zijn gebundeld. Zoals hieronder. Het moment dat Titus een auditie deed voor een rol natuurlijk als absoluut hoogtepunt. 

Join the formation!
Een ander groot hoogtepunt gaan we in het komende seizoen zien. Titus maakt zich zorgen over zijn relatie met Mickey. Hij besluit een einde te maken aan het vermeende vreemdgaan van zijn partner en gaat 'lemonaden'. Love. It. 

Bonusvideo
Als extraatje willen we ook nog graag het volgende filmpje met je delen. Daarin geven de castleden van Unbreakable Kimmy Schmidt een tour door hun kleedkamers. 

Het derde seizoen (en natuurlijk ook seizoen 1 en 2 voor de bingewatchers) van Unbreakable Kimmy Schmidt is vanaf vandaag te zien op Netflix.