Småland Roadtripping met Jelte Sondij

Presentator Jelte Sondij neemt plaats achter het stuur, Winq-redacteur Emiel is copiloot, en fotograaf Rutger en cameraman Floris zitten op de achterbank. Bestemming: het idyllische Småland in Zweden.
Småland Roadtripping met Jelte Sondij
Gepubliceerd: 26 mei 2017 15:00

Soms komt er geheel onverwachts iets op je pad, precies op het juiste moment. Een paar dagen na de laatste aflevering van een hectisch Rambam-seizoen, het zesde alweer, word ik gebeld. Of ik zin heb met Winq op pad te gaan naar het zuiden van Zweden. Een roadtrip naar het landskap Småland om precies te zijn. Met een half jaar undercoveroperaties, bizarre ontmaskeringen en dreigende deadlines in de benen kan het moment niet beter gekozen zijn. Ik zeg ja en een paar weken later rijden we met een volgeladen fonkelnieuwe Volvo V90 weg uit Amsterdam. 

Het volledige reisverslag lees je in #084 van Winq, overal verkrijgbaar vanaf 26 mei. Nog geen abonnee? Word nu abonnee en ontvang voor slechts € 29,95 een heel jaar Winq op de mat + een gratis jaarabonnement op Video on Demand-platform Cinetree.nl.

Tekst: Jelte Sondij / Beeld: Rutger Geleijnse / Mede mogelijk gemaakt door Volvo Car Nederland