Een zonnebrand factor 15 of toch 30? Het is vaak onduidelijk welke beschermingsfactor je nodig hebt. hannah heeft de oplossing. Met de dagcrèmes met SPF uit de Sun Perfection-lijn hoef je alleen te kijken naar je huidtype. De Sun Perfection-lijn maakt een onderscheid in drie globale huidtypes. Variërend van de zeer lichte tot de getinte, donkere huid. 

De dagcrèmes met SPF zijn gemaakt met een basis van Macadamia olie. Het grote voordeel? Je bent extra snel bruin en het beschermt je huid op een natuurlijke manier tegen Uv-straling. Bovendien heeft de olie een verzachtende werking op je huid en een lekker geurtje. Wat wil je nog meer?

De crèmes SPF van hannah zijn al verkrijgbaar vanaf 55 euro (75 ml).

Tips!
Dat bakken in de zon niet goed is voor je huid hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Wij hebben nog vijf andere tips om je huidje te beschermen! 

  1. Water! Behalve smeren met een goede zonnebrandcrème is het ook belangrijk dat je water blijft drinken als de temperatuur omhoog gaat. Uitdrogen willen we natuurlijk niet. 
  2. Vergeet je lippen niet! De hannah Full Lips met SPF 15 is een optimaal lip beschermend product voor zomermaanden! Tijdens de zomer kan onder invloed van Uv-straling het ontstaan van een koortslip worden aangewakkerd. Met Full Lips SPF 15 zorg je dus voor optimaal beschermde, verzorgde lippen en help je tevens de vorming van een koortslip voorkomen.
  3. De N van nazorg! Vergeet je huid niet in te smeren met een goede aftersun. Zorg je er meteen voor dat je niet gaat vervellen en koelt de boel een beetje af. 
  4. Smeer jezelf iedere twee uur in met zonnebrandcrème. Smeer ook als je begint te transpireren of je huid warm of brandig aanvoelt. Begin je rood te worden? Zoek dan de schaduw op. 
  5. Misschien overbodig om te zeggen, maar tussen twaalf en drie kun je het beste uit de volle zon gaan. Dan is de zon het meest fel. Heb je meteen een goed excuus om een wijntje te gaan drinken op een terras. 

Wil jij weten welk huidtype jij hebt en hoe jij deze zomer je huid optimaal kunt beschermen? Breng dan een bezoek aan een huidcoach! Kijk op wwww.hannah.nl voor een huidcoach bij jou in de buurt.