Het LHBTQAlfabet
Om Pride Month te vieren heeft Equinox de video 'The LGBTQAlphabet' gemaakt. Door middel van een ABC'tje lopen we het hele LHBT-woordenboek af. Van drag tot biseksualiteit en van trans tot queer. Het doel? Ze willen laten zien dat de term 'LHBT' niet genoeg is om 7 miljard mensen ter wereld te omvatten. Een sterke video is het resultaat. 

Tyler Oakley gaat naar Pulse
Voor de Chosen Family-serie is Tyler Oakley afgelopen week naar Pulse gegaan. Een jaar geleden werden daar 49 jonge mensen vermoord in een homoclub. Tyler gaat in gesprek met de LHBTI-gemeenschap van Orlando en maakt een emotionele video.

Dit kun je verwachten van Symbolica: Paleis der Fantasie
Veel mensen zijn enthousiast: de Efteling opent deze zomer een nieuwe attractie. Om het geheel nog specialer te maken hebben ze een webserie online geplaatst met beelden van Symbolica. In de zevende aflevering zien we hoe de show geprogrammeerd wordt en het geheel tot leven komt. 

Kiss Cam
Het is een klein hoogtepunt tijdens sportevents in Amerika: de Kiss Cam. Dit keer een wel heel erg speciale. Tijdens een honkbalwedstrijd van de Los Angeles Dodgers stond de Cam in het teken van koppels van hetzelfde geslacht. Zeven homokoppels zoenen wat af. Het hele stadion was uitverkocht tijdens deze Pride Night. De vicepresident van de Dodgers heeft laten weten hoe dat komt. 'We zeggen niet alleen dat we er zijn voor de LHBTI-gemeenschap, we dragen dat ook uit.' En zo is het maar net!