Belcrum Beach - Breda
Hete Brabantse gezelligheid ga je bij Belcrum Beach in Breda vinden. Het strand ligt in de buurt van het station en er zijn leuke strandfeestjes. Extra leuk is dat je ook voor yoga- en meditatie-uurtjes bij Belcrum Beach terecht kunt!

Veilingkade 12A

CiBoGa-terrein - Groningen
Een strand van 80 meter hebben ze in Groningen. Vorig jaar werd het al zo druk dat ook het gras bij de Bloemsingel gebruikt werd om op te liggen, daarom hebben ze besloten het strand dit jaar extra groot te maken. Niets mis mee!

CiBoGa-terrein

Strandzuid - Amsterdam
Hip & Happening: Strandzuid in Amsterdam. Dit jaar werd het stadsstrand achter de RAI heropend. Er is een terras, beachvolleybalveld en je kunt heerlijk vertoeven op een van de ligbedden die het strand rijk is. Zeker zijn van een plekje? Reserveren kan hier!

Europaplein 22 

Soia Strand - Oog In Al - Utrecht
Natuurlijk heeft Utrecht ook haar eigen strand. Gelukkig is er een fijn restaurantje bij geopend waar je terecht kunt voor een lunch of diner. Ze hebben ook de nodige speciaal biertjes. Het strand is van dinsdag tot zondag geopend vanaf 11 uur en op 21 juni is er een open-air bioscoop. 

Kanaalweg 199

Funvalley - Maastricht
Meer dan een strand vind je in Maastricht. Funvalley is een vakantieparadijs op zich. Met een beachclub, klimmuur, escape room en natuurlijk een strandje. Je kunt ook gratis een barbecue huren op het terrein. Klik hier voor het complete overzicht. 

Oosterweg 5 

Wil je zelf een stadsstrand beginnen? Ook dat kan! We verzinnen het niet, er staat echt een stadsstrand te koop in Tilburg. Only in Brabant...

Coverbeeld: Creativecommons