In het programma Gordon Gaat Trouwen gaat de zanger op zoek naar zijn prins. Na wat kortstondige relaties heeft hij die namelijk nog altijd niet gevonden. Misschien helpt een tv-programma daarbij? Ach, het valt te proberen. 

25 jaar
Gordon vierde afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum. Documentairemaker Michiel van Erp ging aan de slag met het levensverhaal van Gordon. In een interview met Gay.nl vertelde de regisseur altijd al gefascineerd te zijn geweest door de zanger. 'Gordon is zo bekend en soms weet je niet eens meer precies waarvan. Is-ie nu een zanger, een presentator? Fascinerend, vind ik dat.'

Hoogtepunten
Om vast een beeld te vormen van wat we ongeveer van het format kunnen verwachten, hebben we wat hoogtepuntjes uit soortgelijke programma's op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld het moment dat Tatjana tijdens Wie Kiest Tatjana? de magische woorden 'Mijn prins op het witte paard bestaat echt wel! Dat staat in de boeken beschreven. Dat moet toch!', uitsprak. Zeker, Tatjana! 

We vonden ook nog dit classy fragment uit Wie wordt de man van Froukje, waarin haar potentiële echtgenoten moesten poepscheppen in een dierenasiel.

Froukje en Tatjana hebben met hun programma's geen succes gehad, maar wie weet gaat het Gordon beter af. Ken jij of ben jij misschien wel de perfecte man voor Gordon? Meld jou of je beste vriend/kennis/ergste vijand dan snel aan door een mailtje te sturen naar gordongaattrouwen@talpa.tv.