Gay zangkoor omcirkelt homofoob
Het homo mannenkoor van Washington is bezig met een tour door Amerika. Ze zingen vrolijke liedjes in verschillende Amerikaanse staten. Op 17 juni zongen ze tijdens Knoxville Pride. Toen ze een demonstrant zagen besloten ze het er niet bij te laten zitten. De heren begonnen om hem heen te zingen. 

Aziatische filmkussen
Hoe romantisch is deze video! Een videomaker heeft op YouTube een filmpje online geplaatst met allemaal gay-kisses tussen Aziatische (film)koppels. O.a. de films Uncontrolled Love en A Round Trip To Love zitten er tussen. 

De finale van RuPaul's Drag Race
Geen spoilers! We gaan niets verklappen over de finale van RuPaul's Drag Race afgelopen vrijdag. Wat we wel laten zien is een exclusief filmpje van de show. Queens uit vorige seizoenen komen met een grande entrance binnen. Zie o.a. Manila Luzon (seizoen 3), Morgan McMichaels (seizoen 2), Bob the Drag Queen (seizoen 8) en Mariah Paris Balenciaga (seizoen 3) het theater bestormen. 

Sporten met Daley 
Olympische held (en snoepje) Tom Daley heeft zichzelf afgelopen weekend flink in het zweet gewerkt. Hij ging live op Facebook sporten met zijn fans. Vanuit zijn woonkamer geeft hij tips over hoe je het beste een work-out kunt aanpakken. Dit filmpje is vooral een genot voor het oog. 

Samen met manlief ging Tom ook de heuvels van Los Angeles beklimmen. Benieuwd hoe romantisch dat is?