Maak kans op een droombruiloft van 100.000 dollar

Heb jij jouw liefde leren kennen via datingapp Tinder? Dat komt goed uit! Post snel een romantisch kiekje van jullie twee met de hashtag #TinderSuccessStory en maak kans op een droombruiloft van maar liefst 100.000 dollar.
Maak kans op een droombruiloft van 100.000 dollar
Gepubliceerd: 27 juni 2017 09:41

'Sommige LHBTI-koppels krijgen geen steun van hun familie voor een huwelijk. Daarom zijn wij er om hun droom naar rechts te swipen. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om met zijn of haar perfecte match in het huwelijksbootje te stappen. Daarom zijn we vandaag op zoek naar een buitengewoon koppel dat een Tinder Droombruiloft zal winnen', vertelt Tinder-topvrouw Rosette Pambakian over de actie. 

Win die bruiloft!
Je kunt meedoen met de actie tot en met 5 juli. Vergeet vooral niet een romantische foto, de hashtag #TinderSuccessStory en een leuke tekst toe te voegen (waarin je natuurlijk vaak het woord Tinder laat vallen, je wilt wel opvallen). En als je wint, laat je het ons even weten?!

De concurrentie is moordend. Al meer dan duizend mensen hebben meegedaan met de actie en een foto met de liefde van hun leven op Instagram gepost. 

Coverbeeld: DaKu Press