Converse
Converse heeft de hulp van Miley Cyrus ingeschakeld voor de 'Yes To All'-campagne, waarmee ze LHBT-jongeren steunen. Voor de Pride Converse-collectie hebben ze een gave schoen ontworpen met een zool in de kleuren van de regenboog. 

Een deel van de opbrengst gaat naar de Happy Hippie Foundation van Miley Cyrus, een stichting die zich inzet voor dakloze LHBT's. 

McDonald's
Door deze regenboogfrietbakjes van McDonald's sloeg een conservatieve bezoeker volledig op hol. Na het zien van de bakjes stelde Jushua Feuerstein al zijn Facebook-vrienden voor McDonald's voortaan te boycotten. 

Wij vinden ze juist uitermate gezellig. Dit jaar is McDonald's officiële sponsor van enkele Pride-activiteiten en dat wilden ze graag uitstralen in hun restaurants. 'De regenboogbakjes zijn een leuke manier om te laten zien dat we de LHBT-gemeenschap steunen.' Nu maar hopen dat ze binnenkort ook naar Nederland komen. 

Nik
Afgelopen jaar kwam Nike al met de Equality-campagne. Er werd een emotionele video gemaakt om sporters en fans over de hele wereld te laten inspireren. Nike is ervan overtuigd dat je iemand niet moet beoordelen op basis van diens geaardheid, religie, huidskleur of afkomst. Sinds 2011 heeft het bedrijf al zo'n 2,5 miljoen dollar aan financiële en materiële steun aan LHBT-doelen gegeven. Goed bezig dus!

De BETRUE-collectie van dit jaar bestaat uit verschillende shirts, schoenen en sokken in fijne kleuren. Opvallendste item is de VaporMax BETRUE-schoen. Een blauwe sneaker met een zool in de kleuren van de regenboog. 

Ben & Jerry's 
Ben & Jerry's komt misschien wel met de grootste actie. Een paar maanden geleden kwam de ijsfabriek met een duidelijk statement: het is niet meer mogelijk om twee bolletjes ijs met dezelfde smaak te bestellen in Australië. Hiermee wil de ijsfabrikant duidelijk maken dat het tijd is om het huwelijk open te stellen voor koppels van hetzelfde geslacht.

Nu komt daar nog een andere actie bij. Verschillende Ben & Jerry's-verkooppunten hebben een box bij de deur gezet, waarin mensen hun wens voor het opengestelde huwelijk voor koppels van hetzelfde geslacht kunnen achterlaten. Die boxen worden binnenkort aangeboden aan Australische politici in Canberra.