Your Disco Needs You 
We gaan terug naar de jaren 80. In Eindhoven kun je met DJ Marjo dansen op de fijnste disco-deuntjes tijdens Friday: DISCO 54 a night at the Studio. Van tien tot vier kun je losgaan op Diana Ross, Kylie Minogue en al die andere disco diva's. 

14 juli - PallaZ, Eindhoven 

Midsummer in Antwerpen
In Antwerpen kun je tijdens H.I.M 12 uur lang feesten op de lekkerste muziek. Er zijn cocktails en er zijn zoals gewoonlijk heel veel knappe mannen. Wat wil je nog meer?

15 juli - IKON, Antwerpen

Barbecuen in Enschede 
Als het weer het toelaat gaan ze in Enschede lekker barbecueën! Bij Café Stonewall om precies te zijn. Al 25 jaar een bekend homocafé in de stad. Zoals je van het café gewend bent is er naderhand leuke muziek voor een gezellige avond. 

15 juli - Café Stonewall, Enschede

Sietske Harmsen

Hallo Roze Zaterdag! 
Roze Zaterdag komt in 2019 naar Limburg en dat vieren ze graag in Venlo. De initiatiefnemers willen met het evenement een betere tolerantie en acceptatie richting de LHBTI-gemeenschap in de regio Noord-Limburg en over de grens. Ook in het Duitse Krefeld wordt namelijk Roze Zaterdag gevierd in 2019. Voor nu kun je vrijdagavond terecht in café De Witte in Venlo. 

14 juli - Café de Witte, Venlo

Een queer feestje
In Nijmegen vindt Dollhouse' Queer Party weer plaats. Je kunt in de ThomTom aan de vooravond van de Vierdaagsefeesten alvast genieten van dit feestje. Met het motto 'Come as you are and show your inner beauty' moet dat zeker lukken. 

14 juli - ThomTom, Nijmegen

\

Benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is bij jou in de buurt? Check Gay.nl/guide

Coverbeeld: H.I.M