Britney who?
Juno-actrice Ellen Page heeft afgelopen week een cover van Britney Spears' Lucky online geplaatst. Naast acteren blijkt dat ze ook nog eens heel erg goed kan zingen en gitaarspelen. Willen we graag meer van horen. 

Hier moet je de komende zomer heen
YouTubekanaal Wanderlust heeft de zes tofste roadtrips voor je op een rijtje gezet. Zo gaan ze naar Zuid-Afrika voor een route langs de Afrikaanse kust (met prachtige uitzichtpunten) en brengen ze een bezoekje aan de Atlantic Ocean Road in Noorwegen. Een plek waar je orka's kunt spotten!

Broadway met RuPaul's Peppermint
Heb je de volgende video nog niet gezien? Dan mis je echt iets! RuPaul's Drag Race-finalist Peppermint is samen met dragqueen Sherry Vine de ster in deze Broadway-parodie. Flauw? Tuurlijk. Maar wel het kijken waard. 

Todrick Hall en Glozell treden op tijdens VidCon
Tijdens een groot YouTube-event in Amerika hebben Todrick Hall, Glozell en Miranda Sings het podium gedeeld. Vooral het onderdeel van Miranda Sings is hilarisch. 

Hoeveel bedpartners heb jij gehad?
Een leuke video van Buzzfeed. Ze stellen aan een aantal homomannen vragen die veel anderen niet durven te vragen. Ze worden behoorlijk ongemakkelijk bij sommige vragen... Hint: een van de heren werd ontmaagd op een nummer van Madonna. Drie keer raden welke?