Roze Woensdag
Of je nou komt voor het grote feest, of voor de Vierdaagse naar Nijmegen komt. Er is voor iedereen iets te doen! Het draait dan ook allemaal om saamhorigheid aankomende woensdag in Nijmegen. Dat laat jongerenvereniging DITO! duidelijk zien door regenboogvlaggen uit te delen langs de route van de Vierdaagse. 

De Nijmeegse feestband Pink Rebels heeft speciaal voor Roze Woensdag het nummer 'Hand in Hand' geschreven. 'Handen in de lucht, zwaai en lopen!', zingt het trio. Het is de bedoeling dat iedereen woensdag mee gaat zwaaien als de Rebels op een van de zeven podia te zien zijn. 

De hele gemeenschap betrekken
Een mooi initiatief van Café Dapper. Zij zorgen ervoor dat LHBT's met een (licht)verstandelijke beperking ook kunnen genieten van Roze Woensdag. In samenwerking met welzijnsorganisatie Pluyrn worden de cliënten ontvangen door wethouder Frings van Zorg en Welzijn in het Roze Huis in Nijmegen. Ze gaan vervolgens samen naar het feestende publiek. 

Gelukkig zijn er ook de nodige feesten in Nijmegen. Een overzicht!

Dragqueens spotten bij de Haus of ThomTom
Voor de derde keer organiseert de Haus of ThomTom een show op het 'ThomTomplein' in Nijmegen. Je kunt heel veel feestende dragqueens spotten. Tijdens dit event komt namelijk de House of Heels (foto) optreden.

Van 4 tot 9 uur bij de ThomTom

House of Heels

Milkshake tijdens Roze Woensdag
Na een festival in Brazilië komt Milkshake Festival nu ook met een speciale editie naar Nijmegen. Tijdens het festival komen o.a. Joost van Bellen, Cookachoo en Valentijn De Hingh optreden. Tijdens de afterparty kun je Willie Wartaal met DJ Duo Doppelgang verwachten. 

Vanaf 1 uur 's middags in de Molenstraat

Afterparty
Een ander leuk feest vindt plaats bij het plein van de ThomTom. Als de dragqueens de hakken hebben uitgetrokken komt Kiss Kiss met een stage naar het plein. De DJ's draaien de lekkerste hits uit de jaren 80 en 90. 

Vanaf 9 uur 's avonds bij de ThomTom

Kiss Kiss

Coverbeeld: Roze Woensdag