Naast Kesha hebben we Rhye, Macklemore, Nick Jonas en Duke Dumont voor je in de aanbieding. Thank god it's friday! 

5) Nick Jonas - Remember I Told You
Simpeler kan het haast niet in deze rechttoe, rechtaan video: de niet onknappe Nick Jonas draagt een eenvoudig wit T-shirt in een zwart/wit video die is opgenomen in een witte ruimte waarin hij soms alleen is en soms met andere, hippige mensen. Maar het werkt wel. Bovendien is het een aanstekelijk deuntje waarop Anne-Marie en Mike Posner ook meedoen.

4) Duke Dumont x Gorgon City - Real Life
Geinige special effects, lekker klooien met emoji's en een ode aan de selfie, dat is kort samengevat de video bij Real Life. Intussen vertelt Duke Dumont het verhaal van een eenzaam meisje dat wordt gepest. Zijn boodschap: hou daar toch eens mee op, mensen.

3) Macklemore - Glorious (Ft. Skylar Grey)
Sinds Same Love hebben we een zwak voor Macklemore. In de video bij Glorious gaat Ben Haggerty (zoals hij echt heet) onverwacht op bezoek bij zijn negentigjarige grootmoeder, wat ontroerende beelden oplevert. Ze gaan samen op pad, bekogelen het huis van de buren met eieren, gaan op schoenenjacht, naar een gokhal, nemen een tattoo, huren een stripper, zeg maar de geijkte dingen die je zoal doet met je oma.

2) Rhye - Please
De stem van Rhye-zanger Milosh klinkt als twee druppels water als die van Sade Adu, die je vast nog kent van Your Love Is King en Smooth Operator. Hij brengt na vier jaar nieuw werk uit met zijn band Rhye, dat wederom verstild en prachtig is. 

1) Kesha - Praying
Het is even slikken in het begin, als Kesha liggend op haar rug verhaalt over haar verlangen naar de dood. Ze is door een diep dal gegaan en dat mag iedereen weten. Praying is een epische ballad in een stijl die we niet van Kesha verwacht hadden. De video is kleurrijk en emotioneel...