Will Young ging op Grindr. En werd meteen geblockt

Arme Will Young. Heb je zin om eens een keer een man aan de haak te slaan via een dating-app, denken de mensen dat je ‘fake’ bent en word je geblockt. Het overkwam de zanger toen hij eindelijk de moed bij elkaar had geraapt om zich aan te melden.
Will Young ging op Grindr. En werd meteen geblockt
Gepubliceerd: 11 juli 2017 18:00

Lang durfde Will Young niets te doen met Grindr, bang dat andere mensen er met zijn foto’s of informatie vandoor zouden gaan. Maar toen een vriend hem uiteindelijk overhaalde, was de lol van korte duur. Mensen geloofden niet dat hij de echte Will Young was en rapporteerden zijn Grindr-account als 'fake'.

De 38-jarige zanger vertelt erover in een interview met The Guardian. Hij heeft er niet al te lang om getreurd, want hij zag om zich heen nogal eens dat mensen doorsloegen in het gebruik van Grindr.

Van Will hoeft het nu niet meer: ‘Ik wil nu een serieuze relatie en dat is toch wat anders dan een snelle wip via een app.’

Binnenkort start Will Young een eigen podcast-serie samen met Chris Sweeney. De titel luidt ‘Homo Sapiens’ en wekelijks behandelen de twee een onderwerp dat gays kan interesseren. Het eerste deel verschijnt op 25 juli en Owen Jones is te gast.