Je kent het misschien wel: ineens is daar een seksuele spanning tussen jou en een vriend, die je nooit eerder op die wijze gevoeld hebt. Of nooit eerder hebt toegelaten misschien. Wat doe je: tast je de situatie af? En wat gebeurt er als dat wederzijds is? Verandert de situatie in iets met ‘friends with benefits’? Of gaat alles stuk en wil je elkaar nooit meer zien?

Een ander dilemma: je hebt een date, maar dat blijkt een ex van je beste vriend. Ga je ermee door of ligt je loyaliteit bij die beste vriend? Dit soort situaties komen voorbij in de nieuwe webserie Indoor Boys, die is gemaakt door Wesley Taylor en Alex Wyse. Ze spelen ook de hoofdrollen in de serie.

Indoor Boys gaat aankomende zondag van start op de Queer Voices-sectie op Huffingtonpost.com. Iedere week is er een aflevering van vijf minuten waarin de jongens vanuit het zonnige Californië hun beschouwingen op vriendschappen en hun belevenissen delen.

Humor staat centraal in de serie, waarin is te zien dat ze zowel vrienden willen blijven als elkaar willen daten, en hoe ze daarmee omgaan. Hieronder de eerste beelden.