Nieuwe kleren nodig? BOSS showde vast het allernieuwste in New York

Voor fashionistas is het een feest; de modeshows in New York. BOSS presenteerde zijn zomercollectie van 2018 alvast. Wij hebben de beelden.
Nieuwe kleren nodig? BOSS showde vast het allernieuwste in New York
Gepubliceerd: 14 juli 2017 14:31

Op dinsdag 11 juli presenteerde BOSS zijn nieuwe voorkaarscollectie in New York aan het grote publiek. Het zag er allemaal heerlijk luchtig uit, want ook in de zomer van 2018 zal weer een brandende zon aan de hemel prijken. Lichtgewicht stoffen met veel frisse witte en grijze tinten spelen de hoofdrol. 

Sportieve kleding wordt nu ook met behulp van maatwerktechnieken gemaakt, waardoor BOSS-kwaliteit ook aan off-duty kleding wordt geboden. Ingewikkeld borduurwerk en met de hand gebreide, lederen elementen geven verder aandacht aan handwerk en detail. De nieuwe collectie presenteert een verfijnde, zomerse aanpak met de nautische thema's die al voor herfst / winter 2017 werden geïntroduceerd.

De show vond plaats in het Fulton Market Building in Lower Manhattan – een voormalige vismarkt die nu in het stadsleven is geïntegreerd. Met een prachtig uitzicht over het water en de omliggende skyline, was deze locatie zeer geschikt om deze collectie, geworteld in nautisch erfgoed, wereldkundig te maken.Natuurlijk ontbraken de celebs niet. Allemaal netjes in BOSS natuurlijk. Check hoe Matt Bomer in het groen zijn naam weer eer aandoet!Backstage nekmassage. want het valt niet mee, als runway model.

Meer zien: hugoboss.com/bossmenswearshow