Virals van de week: De cast van The Lion King zingt samen met een homokoor

Elke dag worden er duizenden nieuwe video's op YouTube geplaatst. Genoeg bagger, gelukkig ook wat pareltjes. Tijd voor de virals van deze week!
Virals van de week: De cast van The Lion King zingt samen met een homokoor
Gepubliceerd: 17 juli 2017 14:00

Mode in de hoofdstad
Afgelopen week stond Amsterdam in het teken van Fashion Week. Een mooi einde van de modeweek was de show van MAISON the FAUX. Ze staan altijd al bekend om hun theatrale en baanbrekende shows, ook dit keer hebben ze dat bewezen. In september presenteren ze het tweede deel van hun collectie in New York.

Spice up your life
Verschillende bekende acteurs hebben in een video voor W Magazine het nummer Wannabe van de Spice Girls gezongen. Oke, toegegeven, echt goed is het niet. Maar wat is Nicole Kidman grappig! Het is niet de eerste keer dat W Magazine een bekende Amerikaan laat zingen. Ze lieten Emma Stone eerder I Will Survive zingen om te bewijzen dat ze kan zingen. 

Mashup for your life
Zanger André van Drunen covert vaker nummers van bekende artiesten op zijn YouTubekanaal, maar zijn nieuwste video is wel heel erg tof. In vijf minuten tijd zingt hij alle nummers van Lorde's nieuwe album Melodrama. Tijdens de nummers wordt de zanger ook nog eens onder geschilderd. Gaan we nog veel van zien!

Circle of Life
Afgelopen week was het feest in Londen. London Pride vond plaats in de Britse hoofdstad. Om dat te vieren heeft de cast van de Lion King het nummer Circle of Life gezongen met een homomannenkoor. Een geweldige video is het gevolg.