5) Superfruit – Worth It (Perfect)
Het dynamische duo Superfruit bestaat ui Mitch Grassi en Scott Hoying, allebei afkomstig uit de Grammy-winnende groep Pentatonix. Het gaat er genderfluïde aan toe in de video bij Worth It. En dat gaat ook nog eens gepaard met fraaie dansjes.

4) JCY Ft. Sisqo – Thong Song
Weet je nog de Thong Song? Dat ietwat ranzige lied van rapper Sisqo die meisjes het liefst zag rondspringen in minuscule slipjes? En waarop het zo heerlijk schuren was (zo noemde men twerken eens, lang geleden. Wel, Sisqo bestaat nog en JCY – een Noors productietrio - heeft hem opgetrommeld voor een nog ordinairdere ragversie van de Thong Song. Zing je mee?

3) Betty Who – Human Touch
De 25-jarige Betty Who gooit precies hetzelfde tropische sausje over haar nieuwe single als degene hierboven. Dat is nu eenmaal dé manier om een hit te scoren in 2015, 2016 en 2017. Maar waar we bij de Thong Song struikelden over de sexy ladies, krijgen we hier te maken met hete hunks. De mannen die Betty haar bed insleurt zijn stuk voor stuk superlekker.

2) Little Dragon – Strobe Light
Nog meer mannelijk schoon vind je bij Little Dragon. Ze togen naar Johannesburg en lieten twee dansers allerlei jurken aantrekken. Zelfexpressie!

1) Cut Copy – Airborne
De heren van Cut Copy staan erom bekend dat ze altijd groots uitpakken met hun video’s. Ze haalden in het verleden bijvoorbeeld ingewikkelde trucs uit met loopbanden. Ook de video van Airborne, hun eerste nieuwe track in vier jaar tijd, is spectaculair. Lekker funky deuntje ook.