Gordon zoekt dus een man en hij haalt alles uit de kast om zijn queeste te laten slagen. Hij is druk in de weer om af te vallen, want het oog van Gordons huwelijkskandidaat wil natuurlijk ook wat.

Trouwen met Gordon is natuurlijk een vrij gecompliceerde onderneming: je komt weken achtereen op tv, wordt een bekende Nederlander aan de arm van een nóg bekendere Nederlander.

Maar je krijgt er ook veel voor terug. Gordon kan mooi zingen en met een beetje hetzelfde gevoel voor humor wordt het lachen, gieren, brullen.

Overigens is Gordon niet de eerste BN'er die op tv naar een huwelijkspartner zoekt. Gay.nl zocht voor je uit dat Tatjana Simic en Froukje de Both hem voorgingen, met wisselend succes.

Oproep
Vanwaar deze verkapte oproep? Omdat het nog niet bepaald storm loopt met kandidaten. Volgens Televizier.nl gingen de makers van Gordons trouwshow er vanuit dat vrijgezelle mannen wel oren zouden hebben naar een nadere kennismaking met Gordon. Ze melden dat RTL4 nu promotiespotjes uitzendt om single homo’s verleiden mee te doen.

De producenten hebben nu het heft in eigen hand genomen. Via Grindr en andere dating apps ronselen ze nu kandidaten. Niet iedereen is enthousiast:
Grindr

De trouwdatum van Gordon en ?? is vastgelegd op 22 november. Dat is dus al over vier maanden. Dus sla je slag en word de nieuwe man van Gordon. Geef je op en word beroemd!