De boodschap is bedoeld om de LBHT gemeenschap te ondersteunen. Met #spraytolerance kan een ieder laten blijken achter deze boodschap te staan. Ook verlicht de Bijenkorf Amsterdam na zonsondergang in de regenboogkleuren in de week van Pride Amsterdam en staan in de etalages vrouwelijke en mannelijke figuren bij elkaar.

Eau de Tolérance is vanaf maandag 31 juli in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en via deBijenkorf.nl en kost 65,-. De volledige opbrengst zal gaan naar COC Nederland, de Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit.

CEO de Bijenkorf, Giovanni Colauto: “De Bijenkorf staat voor de vrijheid van het individu. Voor ons is iedereen bijzonder. Verscheidenheid geeft onze maatschappij kleur. Helaas zien we nog te veel voorbeelden van intolerantie. Daarom spreken wij ons uit en hopen dat velen dit ook zullen doen #spraytolerance.”

De regenboog als symbool heeft de Bijenkorf geïnspireerd bij het creëren van dit parfum. De omschrijving op de verpakking luidt: Eau de Tolérance is een geur die liefde ademt. Een aroma die vrijheid omarmt. De compositie staat symbool voor de rijkdom van diversiteit. Fris zoals een eerste flirt, honingzoet als de liefde en met warme tonen van verbinding niet gedefinieerd door gender, afkomst of geloof. Gecreëerd voor de liefhebbers.

 Wil je weten hoe tolerantie ruikt? Kijk dan op de website van de Bijenkorf.