Gay Babyboom 
De hoofdrollen in Gay Babyboom zijn weggelegd voor Len en Jermaine. Aan de hand van die twee dames word je als kijker meegenomen langs de weg die wensouders afleggen. Van ongemakkelijke speeddates tot de eerste echo. 'Ik volg hun zoektocht, die soms best ingewikkeld is, maar in de documentaire komen ook andere kinderen aan bod die zijn grootgebracht door gay ouders', vertelde regisseur Pim Mookhoek eerder aan Gay.nl

Dinsdag om 20.30 uur 

Chez Nous
Chez Nous is een hilarische actiekomedie over vier vrienden (onder wie Alex Klaasen en Thomas Acda), die hun vaste homokroeg van de ondergang willen redden. Na het overlijden van Adje blijkt de financiële administratie een puinhoop te zijn. De stamgasten besluiten een diamant te stelen. Als dat maar goed gaat...

Woensdag om 20.25 uur 

Pride
Pride gaat terug in de tijd. Een groep LHBT's besluit geld in te zamelen voor de getroffen gezinnen tijdens de Britse mijnstaking in 1984. Het was het begin van de Lesbians and Gays Support the Miners-campagne. Wat volgde was een samenwerking tussen twee verschillende gemeenschappen, die voor beide kanten zijn vruchten afwierp. Een belangrijke film over het niet alleen opkomen voor je eigen rechten.

Donderdag om 20.30 uur 

Samenvatting van Pride Amsterdam
De Canal Parade iets te druk voor jou? Dan kun je ook dit jaar kijken naar de samenvatting op NPO3. Art Rooijakkers en Richard Groenendijk praten de boel aan elkaar voor het gebouw van COC Nederland.

Zaterdag om 23.15 uur 

Strike a pose
Hoe is het eigenlijk afgelopen met de zeven mannelijke dansers uit Madonna’s beroemde muziekdocu In Bed with Madonna? Reijer Zwaan (adjunct-hoofdredacteur Nieuwsuur) en Ester Gould (film- en documentairemaker) vroegen het zich af en maakten 'Strike a Pose', een indrukwekkende docu die laat zien hoe het gaat met de dansers, 25 jaar nadat zij tourden met een van de grootste supersterren ter wereld. We spraken de makers eerder over deze prachtige documentaire.

Zaterdag om 23.55 uur