Vacature accountmanager digital

Media MANsion bestaat uit een team van 14 enthousiaste collega’s en is al meer dan dertien jaar een betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties die willen communiceren met een unieke en specifieke doelgroep.
Vacature accountmanager digital
Gepubliceerd: 8 augustus 2017 11:03

Winq en Attitude, de gay-mediamerken van Media MANsion, bestaan al decennialang, zijn in Nederland én wereldwijd onbetwiste marktleiders en kunnen al jarenlang bogen op strategische allianties met internationale conglomeraten, maar ook met het MKB. Dankzij zijn unieke, maar vooral relevante, content en via zijn diverse waaier aan kwaliteitsmedia, realiseert Media MANsion met zijn merken iedere maand 400.000 contactmomenten met gay mannen in Nederland & België. Het crossmediale platform van Media MANsion (contentwebsite, magazines en events) is by far het voornaamste en betrouwbaarste kanaal om heel direct met de gay doelgroep te communiceren.

Functieomschrijving & werkzaamheden
Mooie merken zoals Volvo, Philips, Calvin Klein, Samsung en vele anderen heeft Media MANsion de afgelopen jaren aan zich weten te binden. De Accountmanager Digital gaat een belangrijke rol spelen bij het uitbouwen van de digitale business van Winq en Attitude, de mediamerken van Media MANsion, in de breedste zin van het woord. Klik op deze link om een digitaal kijkje te nemen in een editie van Winq.

- Verantwoordelijk voor het realiseren van de B2B omzettarget
- Aanspreekpunt voor adverteerders en mediabureau’s
- Het bedenken van creatieve concepten voor digital partnerships
- Campaign en performance management van livegang tot rapportage
- Ontwikkelen en optimaliseren van beschikbare tools en insights
- Afstemmen van interne en externe processen voor efficiënte samenwerking

Profiel werknemer
Open persoonlijkheid die makkelijk communiceert en oog heeft voor commercie. Je bent flexibel, creatief, neemt initiatief en denkt ‘digital first’.

- Opleiding op HBO of WO niveau
- Werkervaring op het gebied van (media) sales
- Affiniteit met digitale media is een must

Vereiste ervaring
3 jaar

Wat bieden wij
Media MANsion biedt je een uitdagende functie met leuke collega’s in een toegankelijke organisatie. Je werkt met de mooiste merken voor een unieke doelgroep. Je bent met z’n allen verantwoordelijk voor de geformuleerde doelen waar eigen initiatief enorm wordt gewaardeerd.

- Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
- Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling
- Een enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s

Interesse?
Stuur je cv met motivatiebrief en/of video t.a.v. Sandra Tielenburg naar sandra@mediamansion.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via 020 – 3053825.