Nieuw in Amsterdam: het Streetheart Festival

Na de Gay Pride feesten we gewoon door, want in september organiseert Club Church voor het eerst het Streetheart Festival. Om het feest compleet te maken is er een verkiezing van de Miss Streetheart, Mister Streetheart en de Streetheart Gender-Neutraal.
Nieuw in Amsterdam: het Streetheart Festival
Gepubliceerd: 2 augustus 2017 12:00

De naam van het Streetheart Festival is ontleend aan het boek Amsterdam Streethearts, dat is gemaakt door de Amerikaanse journalist en fotograaf Shirley Agudo. Shirley is gefascineerd door de paradijsvogels en alle bijzondere figuren die opduiken tijdens Gay Pride, Hartjesdag en de Drag Olympics, waar ze met hun glamour en creativiteit het Amsterdamse straatleven opluisteren.

Reden voor Church om het festival te organiseren is het feit dat alleen die ene week tijdens de Gay Pride gewoon niet genoeg is. Het liefst feesten ze het hele jaar door, in plaats van events te organiseren die grotendeels achter gesloten deuren plaatsvinden.

In het eerstvolgende nummer van Attitude lees je meer over het Streetheart Festival.

Het eerste Streetheart Festival is op zaterdag 9 september en duurt van 13.00 – 21.00 uur. Op de kerkstraat 46-59 in Amsterdam, tegenover Church. Wees welkom!