De film Call Me By Your Name gaat over professor Perlman. Hij brengt in 1983 de zomermaanden samen met zijn vrouw Annella en zeventienjarige zoon Elio door in Italië. De Amerikaanse doctoraatsstudent Oliver vergezelt het gezin tijdens hun vakantie. Je ziet het misschien al aankomen, Elio begint al snel gevoelens te krijgen voor de zelfverzekerde Amerikaanse Oliver. 

De hoofdrol is in handen van Timothée Chalamet. Hij speelde drie jaar geleden in de sciencefictionfilm Interstellar. De rol van zijn lief Olivier is in handen van de 30-jarige acteur Armie Hammer. Je kent Armie misschien wel door zijn dubbelrol in de film The Social Network. Ook Michael Stuhlbarg (A Serious Man) en Amira Casar (Sylvia) spelen een rol in de film. 

Meer nieuwe films
Call Me By Your Name is vanaf 11 januari te zien in Nederland. De afgelopen week kwamen er meer trailers van gay films uit die het kijken waard zijn. Beach Rats bijvoorbeeld. Die film werd tijdens een Amerikaans filmfestival al bekroond met een award.

De film vertelt het verhaal van de Amerikaanse Frankie. Hij krijgt een relatie met een jongere vrouw, maar komt tegelijkertijd ook met oudere mannen in contact via datingwebsites. Wat begint met wat onschuldige gesprekken en het versturen van video's, worden al snel ontmoetingen op naaktstranden. Hij moet zichzelf en zijn verlangens leren kennen.

En ook God’s Own Country moet je zeker op je lijstje zetten. Die film wordt genoemd als het Britse antwoord op Brokeback Mountain, de film waarin Jake Gyllenhaal en Heath Ledger elkaar de liefde verklaarden. In God's Own Country ontmoeten twee schapenboeren elkaar en al snel slaat de romantiek ze om de oren. Vanaf 1 september is de film in Engeland te zien. Het is nog afwachten op de film ook naar Nederland komt.