Het dak eraf

Lekker cruisen doe je met deze cabrio’s

De dakloze beauty's van Fiat, Abarth, Alfa Romeo en Jeep

29 juli 2017, Winq redactie, 2 minuten

Lekker cruisen is stukken leuker in een coole cabrio. Zonder dak geniet je optimaal van het zomerse zonnetje. Wij maakten een testritje in een aantal dakloze modellen van Fiat, Abarth, Alfa Romeo en Jeep.

Lekker topless

De tagline van de Fiat 124 Spider: topless since 1966. Deze legendarische auto is vijftig jaar na zijn release terug in een nieuwe vorm. Dat betekent de luxe en het comfort van nu, gecombineerd met de iconische Italiaanse flair van toen. Deze elegante roadster is perfect voor vlotte zonaanbidders. 

fiat 125 spider
De Fiat 125 Spider

Voor ieder wat wils

Deze compacte versie van de Fiat 500C (met de C van Cool) kun je helemaal afstemmen op jouw smaak. De elektrische soft-top (uiteraad ook verkrijgbaar in meerdere kleuren) open je met één druk op de knop. Hieronder zien we de speciale Riva-uitvoering, in samenwerking met de gelijknamige jachtenproducent – in exclusieve metallic-lakkleur Blu Sera en met prachtige aquamarijnkleurige dubbele striping over de taillelijn.

Fiat 500 C Riva
De Fiat 500C Riva

Don’t judge a car by it’s size

Vergis u niet in dit kogeltje. De Abarth 595 Competizione is pure adrenaline. Deze sportieve bak heeft een maximum vermogen van 180pk, een uitlaat met 4 pijpen en wordt geleverd in sportieve kleuren met zijstickers die niet zouden misstaan op een racewagen. Subtiel is anders, maar wat een stoere bak. Dak omlaag en gaan met die banaan.

Abarth 595 Competizione
De Abarth 595 Competizione

Voor de Hollandse jungle

Voor Nederlandse wegen is deze auto misschien een beetje overkill, maar met de Jeep Wrangler ben je hoe dan ook op elk terrein voorbereid. Van sneeuw tot modder, van woestijn tot berg. Met deze brede jeep voel je je daarbij de koning te asfalt.

Jeep Wrangler
De Jeep Wrangler

Autoporno

We saved the best for last. We stonden allemaal te popelen om deze te proberen. De Alfa Romeo 4C Spider is voor autoliefhebbers een natte droom. Voor dit ontwerp sloegen Alfa Romeo en Maserati de handen ineen. Zelfs de motor is state of the art. Met deze auto doe je niet onder voor Max Verstappen.

Alfa Romeo 4C Spider
De Alfa Romeo 4C Spider
Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau