Horrorfilm Get Out verscheen eerder dit jaar en vertelde het verhaal van Rose, die haar donkere vriendje Chris voor het eerst meeneemt om haar ouders te ontmoeten. In eerste instantie vermoedt Chris dat het vreemde gedrag van haar familie te maken heeft met hun interraciale relatie, maar gedurende het weekend ontdekt hij op gruwelijke wijze dat de vork heel anders in de steel zit.

Ongemakkelijke vragen
YouTube-ster Todrick Hall (o.a. bekend als jurylid van RuPaul's Drag Race) komt nu met een prachtige gay parodie op de film: Get Out 2: Get Out Of The Closet. In zijn versie stelt Rose haar hetero vriendje voor aan haar gay ouders. Al snel staan die tijdens een poolparty te twerken en vragen ze naar de grootte van zijn geslachtsdeel. 

Waarschuwing: Get Out nog niet gezien? Dan kun je de parodie misschien beter voor later bewaren. Hij bevat een flink aantal spoilers.

De remake werd binnen de kortste keren honderdduizenden keren bekeken. Rollen zijn weggelegd voor een knettergekke Todrick Hall, Colleen Ballinger (bekend van Miranda Sings), Kory DeSoto en de knappe King Bach. Bekijk hieronder de trailer van het origineel.

Andere projecten
Het is overigens niet de eerste keer dat multitalent Todrick Hall een remake maakt van een film. Dat deed hij eerder ook al met The Wizard of Oz. Hij sloeg toen de handen ineen met artiesten als Nicole Scherzinger, Jordin Sparks, Penatonix en Tamar Braxton (zusje van). Ook RuPaul maakte tijd vrij voor een duet. De film (van een dik uur) is één groot hoogtepunt.