Get Out vertelt het verhaal van liefdeskoppel Chris en Rose. Het is tijd om elkaars familie te ontmoeten, maar dat ligt gevoelig in verband met hun interraciale relatie. Al snel komt Chris erachter dat hun relatie niet de enige reden is van het vreemde gedrag van zijn schoonfamilie.

Ongemakkelijke vragen
Todrick Hall heeft nu een remake van Get Out 2: Get Out Of The Closet gemaakt. Een hilarische gay parodie! In de video stelt Rose haar liefje voor aan haar gay ouders. Al snel staan die tijdens een poolparty te twerken en vragen ze naar zijn piemelmaat... 

Waarschuwing: Heb je Get Out nog niet gezien? Dan kun je de parodie misschien beter niet kijken. Er wordt behoorlijk veel in verklapt. 

De remake werd binnen de kortste keren honderdduizenden keren bekeken. En wij snappen wel waarom! Rollen zijn natuurlijk weggelegd voor een crazy Todrick Hall, maar ook Colleen Ballinger, Kory DeSoto en de knappe King Bach hebben een rol. Bekijk hieronder de originele trailer. 

Andere projecten
Het is overigens niet de eerste keer dat multitalent Todrick Hall een remake maakt van een film. Dat deed hij eerder ook al met de Wizard of Oz. Hij sloeg toen de handen ineen met artiesten als Nicole Scherzinger, Jordin Sparks, Penatonix en - hou je vast - Tamar Braxton (zusje van). Ook RuPaul had tijd vrijgemaakt voor een duet. De film (van een dik uur) is één groot hoogtepunt.