Johan komt uit Malmö, Zweden en deed in 1996 mee aan de Olympische Spelen in Atlanta. Hij stopte met schoonspringen toen hij 20 jaar was. Inmiddels is hij 39 jaar. Hij was gestopt met duiken omdat hij alleen maar trainde en verder geen sociaal leven had. Toen hij ontdekte dat hij gay was, wilde hij ook wel eens een vriendje, dus ging zijn leven een nieuwe fase in.

Hij begon als barkeeper en ober, werkte als modestylist en de laatste tien jaar heeft Johan zich bekwaamd als graphic designer. Zeventien maanden geleden liep hij de Duitse bodybuilder Patrick Huber tegen het lijf. De 34-jarige Patrick werkt in hetzelfde vakgebied als Johan.

Via Instagram houden ze hun volgers op de hoogte van de vorderingen in hun relatie. Dit zijn ze:

Johan vertelt: ‘We leerden elkaar kennen via Facebook. We chatten wat, maar verloren elkaar weer uit het oog. We kregen allebei iets met een ander, maar zijn elkaar nooit vergeten. Toen sloeg de vonk alsnog over en nu wonen we samen in München.’ Ze zijn dol op elkaar:

Toen kreeg Patrick een idee. Hij boekte een verrassingstripje naar Venetië. Eenmaal daar had Patrick een nog grotere verrassing voor zijn Johan:

 

T H E M O M E N T 💍 #gondola #venice #askinghim #hesaidyes #wolfdeutschland

Een bericht gedeeld door Wolf Deutschland 🐺🇩🇪 (@wolfdeutschland) op

Hij vroeg zijn vriend ten huwelijk! Onder een van de beroemde bruggen van Venetië schoof hij een ring om de vinger van de liefde van zijn leven:

 

THE DAY. one week ago exactly. #VikingandTheBavarian #beautyandthebeast #daytoremember ❤️👬❤️

Een bericht gedeeld door Johan G. Jimmy (@inkedviking) op

Patrick had zelfs een professionele fotograaf ingehuurd om een en ander vast te leggen:

Inmiddels is besproken waar de huwelijksreis naar toe gaat: de Malediven. Maar hier genieten ze nog even van hun tripje naar Venetië:

 

seems my pup loves to show off his new ring 😜 #ownedbyme #venzia #venice #wolfdeutschland

Een bericht gedeeld door Wolf Deutschland 🐺🇩🇪 (@wolfdeutschland) op

De laatste avond, voor het hotel:

Bron: Gaystarnews