Marwan Kenzari is 34 jaar en je kent hem wellicht van zijn rol als Luca de Keyzer in Flikken Maastricht. Hij is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam, speelde mee in de film Rabat en won een gouden kalf voor beste acteur voor zijn rol als Majid in Wolf.

Er is ook internationale belangstelling voor Marwan. Hij speelde in Ben Hur de Romeinse officier Drusus en speelt naast Tom Cruise in de Amerikaanse film The Mummy. Ook zal hij te zien zijn in The Promise, met o.a. Christian Bale. Dan is er ook nog een remake van de remake van de Agatha Christie-roman Murder on teh Orient Express.

Daar komt dus nu de rol bij als Jafar in Aladdin, de Disney-klassieker die wordt verfilmd door Guy Ritchie. Naast Marwan Kenzari zullen ook Will Smith en Naomi Scott te zien zijn. Maar wij kijken eerst even naar Marwan. Hij heeft zelf geen eigen Instagram-account, maar we hebben toch heel wat moois voor je gevonden. Hier de beelden!

 

Een bericht gedeeld door Vulture (@vulture) op

 

Een bericht gedeeld door melty (@melty_fr) op

 

Een bericht gedeeld door JB (@x_y_z_7_8_9) op

 

LET ME JUST BE THE ONE TO SAY THAT I NEVER REALLY CARED MUCH FOR #ALADDIN BONY LIL ASS!!! I WANT TO PUT THAT OUT THERE!!! 😌😌😌 #JAFAR NEVER DID NOTHIN TO ME...BUT #JAFAR THO...HOW YOU DOIN???? 😋😋😋😍😋😋😋☻☻👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙😚😚😚😚😛😛😛😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😲😲😲😲😲😲😅😅😅😈😈😈😈😈 MY LAWD!!! #DISNEY , WHAT Y'ALL DOIN???? SETTING #THIRSTTRAPS NOW!!! #SHEESH WHAT IS THIS RIGHT HERE?????🤔🤔🤔🤔😀😀😀😀😀😀😑😑🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #heartattack #sexy #GOD #Help #Dayuummmm 👅👅👅👅👅👅💋💋💋💋❤❤❤ #marwankenzari

Een bericht gedeeld door Tracey Remarais (@traremarais26) op

 

Een bericht gedeeld door Yulia (@comuto_sama) op