Ook Will Smith zit in de Carpool Karaoke
Het blijft succesvol: de Carpool Karaoke van James Corden. Dit keer stapt Will Smith in zijn grote auto. De acteur en rapper had in de jaren 90 een aantal grote hits. Die komen natuurlijk voorbij. Ook praten de twee over hun carrière en gezin. 

Pak je dansschoentjes err maar bij 
Als je denkt dat de leden van Steps wel weer rustig aan zouden gaan doen, heb je het mis. Ze hebben onlangs de video bij het nummer Neon Blue gelanceerd. Het nummer is de derde single van het album Tears on the Dancefloor. Een album dat op nummer 1 binnenkwam in de Schotse charts. Deze video zit weer vol headshots en hete beelden van Faye en Ian. Als bonus hebben ze ook nog een feestje georganiseerd. 

Dit was Pride
Nu zelfs Antwerp Pride erop zit, is Pride Benelux officieel voorbij. Voor de organisatie van Amsterdam Pride tijd om wat filmpjes te uploaden. Op hun YouTubekanaal vind je samenvattingen van de belangrijkste optredens, events en speeches van de afgelopen weken. Bijvoorbeeld een filmpje van de Canal Parade. 

Maar ook een mooie speech van host Niki Today.

 

Huilen met Tommy
Drie maanden geleden stapte Tom Daley in het huwelijksbootje met filmmaker Dustin Lance Black. In een video op YouTube laat hij eindelijk wat meer beelden zien van zijn droomdag. Zo lief!

Coverbeeld: Screenshot uit Tom Daleys video