Abby OMG
Een Braziliaanse queen uit het zuiden van ons land. Ze zit al een tijdje in powerhouse Mermaids Mansion. Tijdens Pride Amsterdam heb je ze vast wel ergens zien dansen.

 

 

 

Madame Madness
Natuurlijk hoort er ook een bearded queen thuis in deze lijst. Mega creatief en een tikkeltje duisters. Madame Madness heeft in slechts een paar maanden 1.500 volgers bij elkaar gekregen. 

 

 

Amy Astoria
Amy draait samen met zusterqueen Victoria Vyper al flink wat jaartjes mee in het Gelderlandse nachtleven. De dragqueens zijn ook steeds vaker in Amsterdam te vinden. Binnenkort kun je ze spotten bij de Miss Travestie Gelderland-verkiezing

 

 

Ceyonce
House of Ratchet represent! Ceyonce is een van de meiden die maandelijks in Club NYX te zien is. Work it!

 

 

Salem Reed
De Utrechtse queen Salem Reed was een tijdje uit de running vanwege een ongeluk. Inmiddels is ze weer terug. Ze maakt haar looks zelf en is een feest om te volgen. Wist je dat er ook een documentaire over haar is gemaakt? Die komt binnenkort online.

 

Een bericht gedeeld door Salem Reed (@salemreed) op

 

 

Een bericht gedeeld door Salem Reed (@salemreed) op

 

Lady Galore
Galore heb je vast wel een keertje gezien. De Amsterdamse queen is al een tijdje in de spotlight en het brein achter "Drag Queens United'. Een samenwerking tussen Europese queens waarmee ze samen video's maakt. Afgelopen Pride hadden ze ook een eigen boot. 

 

 

Ivy-Elyse Monroe
En nog een queen uit het huis van de Mermaids Mansion. Onwijs gespierd en een Instagram vol creatieve looks. 

 

 

Mandy McCandy 
Deze Rotterdamse queen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Met grote pruiken, vijftien lagen foundation en beeldige looks. Zeker volgen.