Er is ook minder leuk nieuws, want niet alle karakters uit de vorige seizoenen keren terug. Het is alweer tien jaar geleden dat het laatste seizoen van Will & Grace werd opgenomen. Dus is het niet zo gek dat de oudere karakters inmiddels met pensioen zijn.

Een daarvan is Shelley Morrison, die in de serie te zien was als Rosario, de huishoudster van Karen Walker. Ze werd regelmatig rondgecommandeerd door Karen, maar Rosario liet het er op haar beurt niet bij zitten en zette Karen meer dan eens op haar nummer. De ruzies tussen de twee leverden pareltjes van scènes op.

Max Mutchnick, een van de betrokkenen bij de comeback van Will & Grace, vertelt: ‘Met een zwaar gemoed vertelde Shelley dat ze een terugkeer naar de serie niet zag zitten. We hadden Shelley graag terug gezien in de nieuwe serie, maar we respecteren haar besluit.’

Hier een van de leukste scènes tussen Rosario en Karen:

In de tussentijd is een pagina van het script gelekt. In een aflevering draait het om een bruiloft. In een scène ruzieën Jack en Will over een date van Jack, en dan gebeurt er iets bijzonders: Karen komt binnengewandeld met… een aap!

Hoe dit afloopt? Dat zien we vanaf 28 september, wanneer het nieuwe seizoen in première gaat.

Bron: PinkNews