'We hebben gelezen dat jullie bezig zijn met het schrijven van een derde seizoen van Sense8', schrijft xHamster vicedirecteur Alex Hawkins in een brief. 'We weten dat het ongewoon is, maar we willen Sense8 terug. En wel op onze website.' Hij geeft daarbij aan dat het niet gaat om een parodie, maar om de serie zoals we die gewend zijn. 

Protest!
Niet heel gek als je je bedenkt dat volgens Alex zijn website een van de meest bezochte websites van het internet is. Bovendien zet de website zich al tijden in voor de LHBTI-gemeenschap. Na de invoering van een 'toiletwet' in North Carolina mochten bezoekers uit die Amerikaanse staat niet meer op de website. Net zolang totdat ze een petitie tegen de wet ondertekenden.

Alex vraagt de schrijfsters Lana en Lilly om een keer te praten over het voorstel. De zussen Wachowski hebben er publiekelijk nog niet op gereageerd.

Voor nu moeten we het doen met een slotspecial. In een brief op Facebook kondigde de makers van de serie de special aan. Volgens scriptschrijver Lana Wachowski zijn de vele reacties, petities en brieven aanleiding om een twee uur durende slotaflevering van Sense8 te maken.