Gay.nl vaart mee tijdens de Canal Parade
Een redacteur van Gay.nl ging aan boord van de scouting-boot tijdens de Canal Parade van Pride Amsterdam. Wat daaruit kwam? Een mooie video van de jonge mensen aan boord! De scouting won bovendien de prijs voor beste statement tijdens de parade en ook dat moment is te zien in de video. 

Een reisje naar Japan
Vinny en Bernard gaan voor een nieuwe video naar Japan. In een vlog laten ze zien hoe het is om als gay te reizen door het Aziatische land. We krijgen wat van het nachtleven te zien, maar ook de reis en heel veel eten. Fun! 

De geheimpjes van Courtney Act
Deze video moet je alleen al kijken omdat Riyadh erin zit. Deze heerlijke Brit is dit keer te zien met de Australische dragqueen Courtney Act. Ze vertelt dingen die je nog nooit eerder hebt gehoord. Wist je bijvoorbeeld dat ze Michelle Visage de grootste bitch vindt die er op deze aarde rondloopt? Ouch! 

Reageren op coming-out verhalen
Oliver vroeg zijn volgers hun coming-out verhalen op te sturen. Hij besloot ze samen met vrienden Dan en Jon voor te lezen in een nieuwe video. Mooi: zo hebben mensen die in de kast zitten er misschien iets aan.