Iets voor jou: ondergoed met voorgevormde billen?

Ben jij tevreden met je kont? Of kunnen je billen wel wat ondersteuning gebruiken? In plaats van squats of andere fitnessoefeningen kun je ook kiezen voor onderbroeken met een ingebouwde kontlift. Iets voor jou?
Iets voor jou: ondergoed met voorgevormde billen?
Gepubliceerd: 22 augustus 2017 16:00

Een beetje bil is heus niet alleen weggelegd voor dames als Kim Kardashian of Nicki Minaj, zo denken de makers van Rounderbum. Ze ontwikkelden een ondergoedlijn die op bepaalde plaatsen enige versteviging biedt. Het resultaat is een mooi gevuld broekje, of zoals Patsy het in Absolutely Fabulous het ooit zo fraai verwoorde:

‘You’ve got buns so tight, you’re bouncing of the walls.’ Of iets van die strekking.

De tightie whities van Rounderbum zijn gevuld op strategische plaatsen. Ook zijn er jockstrap-achitge briefs die je kont als het ware in de juiste vorm liften.

Overigens heeft Rounderbum ook corrigerende shirts en hemden, die alles strak op z’n plaats houden. Hieronder enkele voorbeelden, die je hier kunt kopen, mocht je een gecorrigeerd achterwerk overwegen.

Wat vind jij: laat je de boel de boel, wil je dat de sportschool z’n werk doet of is het een goed idee om allerlei piepschuimen hulpstukken in je kleding te verstoppen?