Mag niet: Melania Trump als drag queen

De echtgenote van Donald Trump leent zich bij uitstek om geïmiteerd en gepersifleerd te worden door een drag queen. Maar toen de plannen uitlekten voor een Drag Melania in de optocht tijdens Gay Pride in Charlotte, stak de organisatie daar een stokje voor.
Mag niet: Melania Trump als drag queen
Gepubliceerd: 28 augustus 2017 18:07

Het had zo leuk kunnen zijn. Een Republikeinse lhbt-groep in Charlotte, North Carolina, had bedacht dat het leuk was om een nep-Melania Trump te laten meedoen met de Pride-parade. Nu dat niet mag, hebben ze besloten een protestmars te organiseren, waarbij een drag queen alsnog komt opdraven als Melania Trump.

Onder de noemer Deplorable Pride wordt er nu een alternatieve parade georganiseerd, die wél ruimte biedt aan dergelijke politiek ingegeven statements.

Sinds de opkomst van Trump is er een trend ontstaan waarbij drag queens de vrouwen rond Donald imiteren. Melania Trump is een dankbaar lijdend voorwerp, net als Kellyanne Conway en Betsy DeVos.

In ander Trump-nieuws: er is een parodie opgedoken waarin dochter Ivanka Trump is te zien als Lana del Rey. Op de herkenbaar slepende manier van zingen formuleert de nep-Ivanka allerlei statements. Het filmpje is gemaakt door Amber Coffman en is een hit op Youtube. Hier de beelden: