Waar de geruchten vandaan komen dat Cher een rol krijgt in American Horror Story: Cult? Dat heeft ze aan zichzelf te danken. Gerucht 1: bijna alle acteurs waren aanwezig bij een concert van Cher in Las Vegas. Daar gingen ze ook vrolijk op de foto met de zangeres. 

Maar dat zegt natuurlijk vrij weinig. Wat meer zegt is het tweede gerucht. Cher heeft rond die tijd een bericht op Twitter geplaatst met de mededeling dat ze bezig is met een 'fun project' waarover ze begin september meer kan vertellen. Wat staat er begin september te gebeuren? De première van American Horror Story: Cult.

Om het allemaal nog geloofwaardiger te maken vonden we ook nog de volgende foto op Twitter. Daarop zou te zien zijn dat Cher zelfs haar eigen stoel heeft op de set. 

Extra leuk om te weten: ook Chers zoon Chaz Bono speelt een rol in de nieuwe American Horror Story. Naast hem zijn ook Colton Haynes, Emma Roberts en Lena Dunham te zien. 

Yes please! Als de geruchten kloppen worden het vast en zeker leuke beelden. Cher en Colton Haynes kennen elkaar al. De alleskunner heeft zelfs een videoboodschap gemaakt voor het huwelijksaanzoek van Colton Haynes en zijn vriend Jeff