Win kaartjes voor de queerfilm Una Mujer Fantastica

Met een beoordeling van vijf sterren in het Parool moet je zeker naar de nieuwste queerfilm Una Mujer Fantastica. De film draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen.
Win kaartjes voor de queerfilm Una Mujer Fantastica
Gepubliceerd: 31 augustus 2017 10:00

Transvrouw Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de doctoren als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood.

Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie -die de relatie nooit heeft geaccepteerd- haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn.

Una Mujer Fantastica is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Winnen
Wij mogen 3x2 kaartjes voor Una Mujer Fantastica verloten onder onze lezers. Wil jij naar de film? Dat kan! Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar win@winq.com o.v.v. 'Fantastica'. Winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht. 

Coverbeeld: Screenshot uit de trailer